KONDORLINE agency
Kuzmanićeva 7, 21 000 Split
+385 21/483-700 +385 21/483-701
kondorline@kondorline.hr

Japan

GRUPNI POLAZAK: 16.5.- 26.5.2016.
11 dana / 8 noćenja Zrakoplovom iz Zagreba

Vrijednost više: hoteli s 4*, noćenje s doručkom, uključeni izleti, četiri ručka u lokalnim restoranima tijekom razgleda, pratitelj putovanja, zdravstveno osiguranje.

1.DAN/ZAGREB – DOHA - TOKYO
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso 90 minuta prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija i podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja. Polijetanje zrakoplova prema Frankfurtu na liniji QR218 (Qatar Airways) u 13:30 sati. Dolazak u Dohu  u 19:55 sati. Nastavak putovanja na liniji QR 806 u 01:50 sati prema Tokyu.  Noćni let s obrocima  tijekom leta.
 
2. DAN/TOKYO      
  
Dolazak u Tokyo predviđen je u 17:55 sati. Nakon carinskih formalnosti sastanak sa predstavnikom lokalnog agenta i organizirani prijevoz do hotela. Vožnja u trajanju od oko 90 minuta. Dolazak u hotel, prijava i noćenje u hotelu 4* u Tokyu.

3.DAN/TOKYO        
Doručak u hotelu. U 09:00 sati odlazak u razgled grada. Na prvi dio razgleda ide se organiziranim prijevozom: vožnja do Tokiyo Tower – tornja visokog 332 metra a inspirirana Eifelovim tornjem,  Meiji Shrine – hrama koji je izgrađen u čast duša cara Meijija i carice Shoken. Imperial Palace Plaza – Trg carske palače.
Na drugi dio razgleda odlazi se također organiziranim prijevozom prema U Hama Rikyu vrtu, smještenom u središtu Shiodome četvrti, vidjet ćete ceremoniju ispijanja čaja, odmoriti se u miru i zelenilu s pogledom na okolne nebodere. Vožnja po Sumida rijeci (Sumida River Cruise). Posjetiti ćete i Asakusa Kannon Temple – Hram božice Kannon. Tijekom razgleda ručak u lokalnom restoranu koji je uključen u cijenu programa. Povratak u hotel predviđen je javnim prijevozom – lokalnim vlakom oko 18 sati. Noćenje u hotelu.

4. DAN/ TOKYO 

Doručak u hotelu. Dan slobodan za vlastite programe. Mogućnost odlaska na neki od izleta ili muzeja. Možete otići na Sumo turnir, iskusiti japansku kaligrafiju, ceremoniju oblačenja i nošenja kimona, napraviti suši ili jednostavno uživati u šetnji kroz futuristički Tokyo. Noćenje u hotelu. 

5. DAN/TOKYO – MT. FUJI - HAKONE 
Nakon doručka odjava iz hotela. U 8:00 sati predviđen je odlazak autobusom prema planini Fuji (vožnja traje oko 3 sata). Zaustavit ćemo se na najvišem dijelu planine na kojem je dopušteno ići vozilom. To je peta stancija. Imati ćete slobodnog vremena za šetnju i uživanje u pogledu. Posjetit ćemo dolinu Owkudani (u prijevodu znači dolina velike vode koja ključa) dolina je vulkanskih aktivnosti i izvora kipuće vode. Poći ćemo na kraju krstarenje brodom po jezeru Ashi. Tijekom razgleda ručak u lokalnom restoranu koji je uključen u cijenu programa. Dolazak u Hakone predviđen je u 17 sati. Smještaj u hotel 4* u Hakoneu. Noćenje.

6. DAN/ HAKONE – MISHIMA  - KURASHIKI          
Nakon doručka odjava iz hotela. U 9:00 sati predviđen je transfer do stanice Odawara i odlazak s brzo jurećim vlakom (Bullet Train) u 09:48 sati  prema Mishimi. Vaša prtljaga bit će odvojeno transferirana do hotela U Kyotu i čekati će Vas po dolasku. Preporučamo ponijeti sa sobom ručnu prtljagu koja će Vam dostajati za taj dan (ruksak ili ručna torba po osobi). Dolazak u 13:20 sati. Sastanak s lokalnim predsavnikom na platformi Okayama stanice, to odlazak organiziranim prijevozom prema Kourashiki. Trajanje vožnje oko 30 minuta. Posjetit ćetze Korakuen vrt  i četvrt Kurashiki Bikan, gdje ćete moći vidjeti autentične drvene kuće iz 17.stoljeća. Odlazak u hotel, smještaj i noćenje u hotelu u Kurashikiju. 

7.DAN/ KURASHIKI - KYOTO – NARA - KYOTO
Doručak u hotelu. U 9:00 sati sastanak s lokalnim vodičem  te odlazak na željezničku stanicu te polazak brzojurećeg vlaka u 09:49 za Kyoto. U 10:52 sata dolazak u Kyoto. Vožnja prema Nari organiziranim prijevozom, vožnja u trajanju od oko sat vremena.  Po dolasku u Naru, ručak u lokalnom restoranu koji je uključen u cijenu programa.  Odlazak na razgled Nare gdje ćete vidjeti: Todaiji Hram, Nara Park, Kasuga Shrine. Odlazak u hotel predviđen je oko 18 sati. Smještaj u hotel i noćenje.

8. DAN/ KYOTO

Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada. Vidjeti ćete Kinakakuji hram (zlatni paviljon), Kitano Temangu hram, Nijo Castle, impresionirati će vas svojom arhitekturom. Nakon ručka u 13 sati koji je organizran u lokalnom restoranu i uključen u cijenu programa nastavak razgleda. Heian hram, Sanjusangendo Hall – najduža drvena zgrada u Japanu u kojoj je smješten kip Kannon božice izrađene od drveta japanskog čempresa, nakon toga se nastavlja razgled Kiyomizu hrama. Povratak u hotel i noćenje.

9. DAN/ KYOTO 
Dan slobodan za vlastite programe i istraživanje grada. Noćenje u hotelu.

10. DAN/ KYOTO - OSAKA - DOHA - ZAGREB    

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza do zračne luke Osaka Kansai (vožnja u trajanju od oko dva sata). Prijava na let QR803 (Qatar Airways) u 23:15 sati prema  Dohi.
  
11. DAN/ DOHA - ZAGREB    
Dolazak u Dohu u 04:50 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 07:15 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:30 sati. Završetak putovanja. 

Datum putovanja Cijena aranžmana po osobi 
u dvokrevetnoj sobi
16.5.2016. - First Minute cijena do 16.3.2016. 19.590 kn 18.610 kn
Zrakoplovne pristojbe (obavezna doplata) 2.290 kn
Nadoplata za jednokrevetnu sobu 3.300 kn

First Minute popust 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!

CIJENA UKLJUČUJE:  prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Tokyo – Osaka – Zagreb u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 4* na osnovi 8 noćenja s doručkom, sve izlete i razglede prema programu, četiri  ručka u lokalnim restoranima tijekom razgleda, pratitelja putovanja, zdravstveno osiguranje i troškove organizacije putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, neobavezne izlete, troškove osobne prirode (večere, dodatni obroci, telefon), doplatu za manji broj prijavljenih putnika 2.890 kn, osiguranje od otkaza i nezgode (preporučujemo) i sve što nije navedeno pod cijena uključuje.
OBAVEZNE DOPLATE: pistojbe zračnih luka 2.290 kn.  

NAPOMENA: 
zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju ista propisuje. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

 

 


Pošaljite nam upit!