KONDORLINE agency
Kuzmanićeva 7, 21 000 Split
+385 21/483-700 +385 21/483-701
kondorline@kondorline.hr

Afrika - Egipat

GRUPNI POLASCI:21.-28.2.2016., 20.-27.3.2016., 22.-29.5.2016.

8 dana / 7 noćenja Zrakoplovom iz Zagreba

Opis aranžmana

1. DAN/ ZAGREB – ISTANBUL – KAIRO    
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso 90 minuta prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines) u 11:10 sati. Dolazak u Istanbul u 14:00 sati. Nastavak putovanja prema Kairu na liniji TK694  u 18:10 sati. Dolazak u Kairo previđen je u 20:25 sati. Nakon carinskih formalnosti organizirani prijevoz do hotela 5*. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

2. DAN/ KAIRO
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na plato Gize s veličanstvenim piramidama (Keopsovom, Kefrenovom i Mikerinosovom). Piramide su još u starom vijeku smatrane jednim od sedam svjetskih čuda. Slijedi razgledavanje obližnjeg hrama i Sfinge (čuvarice grobnica), 73 metara dugačke skulpture s tijelom lava i čovječjim licem. Odlazak prema Memphisu, prvom glavnom gradu gornjeg i donjeg Egipta. Obilazak Djoserova komlpeksa sa stepenastom piramidom u Sakkari, nekropoli Memphisa. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Povratak u hotel i smještaj. Večera i noćenje u hotelu.

3. DAN/ KAIRO 
Doručak. Razgled citadele, zatim obilazak džamije i bazara Khan Al Khalili – jedne od najvećih tržnica na svijetu na kojoj tisuće prodavača prodaju orijentalne suvenire. Tijekom razgleda odlazak na ručak u lokalnom  restoranu (uključen u cijenu). Povratak u hotel. Večera i noćenje.

4. dan/ LUKSOR – ASUAN 
Doručak i odjava iz hotela. Transfer od hotela do zračne luke u Kairu te prijava na let prema Asuanu. Po dolasku u Asuan organizirani prijevoz do luke te prijava na brod 5* i ručak na brodu. Slobodno poslijepodne, večera i noćenje na brodu u Asuanu. 

5. DAN/ EDFU – KOM OMBO - EDFU
Doručak. Razgled čuvene asuanske brane koja još uvijek predstavlja jedno od najvećih hidrotehničkih dostignuća svih vremena. Nastavak razgleda nezavršenog obeliska i hrama Philae. Ručak. Krstarenje prema Kom Ombu i Edfu. Večera i noćenje na brodu.

6. DAN/ EDFU – ESNA - LUKSOR

Doručak. Razgled hrama Edfu koji je posvećen bogu Horusu, jedan od najbolje očuvanih hramova koji se gradio oko 200 godina. Nastavak krstarenja prema Esni i Luksoru gdje slijedi razgled hramova, posjet Karnaku koji je bio međusobno povezan sa Luksorom pomoću 3 km duge aleje sfingi. Večera i noćenje na brodu

7. DAN/ LUKSOR - KAIRO 
Doručak i rana odjava s broda. Organizirani prijevoz do zračne luke u Luksoru te prijava na let za Kairo. Po dolasku u Kairo, odlazak u razgled Egipatskog muzeja antikviteta koji će vam pomoći da bolje shvatite povijest drevnog Egipta. Nakon ručka slijedi prijava u hotel.  Večera i noćenje u hotelu 5* u Kairu. 

8. DAN/ KAIRO – ISTANBUL - ZAGREB   
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke u Kairu te prijava na let za Istanbul na liniji TK691 u 10:05 sati. Dolazak u Istanbul u 12:25 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TK1055 u 18:10 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:20 sati. Završetak putovanja.

 Cjenik

Datum putovanja Cijena aranžmana po osobi 
u dvokrevetnoj sobi
Svi polasci - First Minute popust 5% 9.990 kn  9.490 kn
Zrakoplovne pristojbe (doplata) 1.890 kn
Nadoplata za jednokrevetnu sobu 1.990 kn


First Minute popust 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!


CIJENA UKLJUČUJE: 

prijevoz zrakoplovom  Zagreb – Istanbul - Kairo – Istanbul - Zagreb u ekonomskoj klasi, unutarnje letove u Egiptu (Kairo-Asuan, Luksor-Kairo) u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 5* u Kairu, te ručak tijekom razgleda Kaira, 4 noćenja na brodu 5* s uslugom punog pansiona, razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, lokalnog vodiča, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom, trošak organizacije putovanja, putno zdravstveno osiguranje.

CIJENA NE UKLJUČUJE: 
zrakoplovne pristojbe, vizu za Egipat, dodatne obroke, prijenos prtljage, usluge koje nisu navedene u programu, ulaznicu za dvoranu mumija u Egipatskom muzeju, napojnice vodiču i vozaču na putu, osiguranje od otkaza.

OBAVEZNE DOPLATE: 
zrakoplovne pristojbe 1.890 kn, viza za Egipat 190 kn (potrebna fotokopija prve stranice putovnice), doplatu za polazak 29.12. (Nova godina) 1.200 kn po osobi, doplata za manji broj prijavljenih putnika 400 kn – plaćanje prilikom rezervacije putovanja, napojnice vodiču i vozaču 35 EUR - plaćanje na licu mjesta.

NAPOMENA: 
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija pridržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5 % ili eventualne promjene vremena polaska zrakoplova zbog izmjene reda letenja ili nastupanja nepredviđenih okolnosti. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

Putovnica mora biti važeća najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu tj.agenciji na dan rezervacije putovanja.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Viza

Cijena vize za Egipat: 190 kn 

NAPOMENA: 
-
 potrebna fotokopija prve stranice putovnice
- Putovnica mora biti važeća najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju. 
- Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu tj.agenciji na dan rezervacije putovanja.

Pošaljite nam upit!