KONDORLINE agency
Kuzmanićeva 7, 21 000 Split
+385 21/483-700 +385 21/483-701
kondorline@kondorline.hr

Advent i zimski praznici u Milanu

Datumi putovanja: 4.-6.12., 18.-20.12.2015. i 7.-9.1.2016.

3 dana / 2 noćenja Autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

1. dan: ZAGREB - VERONA - MILANO

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati, iz Karlovca s benzinske postaje Petrola kod naplatnih kućica u 6:15 sati, te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 8:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana!). Vožnja kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Veronu, razgled grada uz pratnju službenog gradskog vodiča: Arena - Piazza Bra - Julijina kuća - Piazza delle Erbe - Piazza Signoria - grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za kupovinu u središtu Verone u svečano ukrašenom božićnom ugođaju, za šetnju, kavu ili sladoled u jednoj od brojnih slastičarnica ili za osobne programe. Nastavak vožnje do Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: MILANO

Doručak. Razgled povijesne jezgre Milana u pratnji službenog gradskog vodiča: katedrala - Teatro alla Scala - galerija Vittorio Emanuele - dvorac Sforzesco. Slobodno poslijepodne za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici, svečano ukrašenoj u božićnom ugođaju, s odličnom ponudom odjeće i obuće, kao i velikom ponudom prigodnih božićnih poklona. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: MILANO - BERGAMO - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do Bergama, autentičnog bisera među lombardijskim gradovima. Po dolasku u Bergamo vožnja uspinjačom i šetnja Gornjim gradom: Via Colleoni (glavna ulica) - katedrala - Piazza del Duomo - Piazza Vecchia. Povratak prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.350 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 690 kn

Popust za djecu od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju: 20%

Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 5%

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na području Milana na osnovi dva noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu, službene gradske vodiče u Milanu i Veroni, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, boravišnu pristojbu u iznosu od 4 € po osobi po noćenje – plaćanje na licu mjesta, vožnju uspinjačom u Bergamu te troškove osobnih narudžbi

NAPOMENA: Polazak iz Karlovca moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Pošaljite nam upit!